BETONBORINGEN

Betonboortechnieken met diamant worden toegepast waar ronde sparingen worden vereist. Wij kunnen gaten boren met een diameter van Ø6 mm tot Ø400 mm. Horizontaal, verticaal, diagonaal en ook opwaartse boringen behoren tot de mogelijkheid.

Wat wij zoal boren:

> Gat voor een afzuigkap of ventilatie

> Een gat voor de airco of wasdroger

> Rookafvoer voor haard of kachel

SLOOPWERK

Donkers Veldhoven is specialist in klein sloopwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het slopen van een aanbouw, keuken, badkamer of huiskamervloer. Er wordt vaak eenvoudig gedacht over sloopwerkzaamheden, maar veilig, zorgvuldig en schoon werken vergt de nodige expertise.

Mikel heeft bijna 20 jaar ervaring in deskundig sloopwerk en zorgt voor een minimale overlast. Zo wordt de ruimte door ons netjes afgedekt en waar nodig een stofscherm geplaatst. Ook plaatsen wij een grote afzuiger zodat vrijkomend stof geminimaliseerd wordt. Het vuil en puin wordt afgevoerd en na het sloopwerk gaat de bezem er ook nog even doorheen. Wij leveren de werkplek altijd gruisvrij op.

Wat wij zoal slopen:

> Slopen van o.a. cementdekvloeren en parketvloeren

> Wand- en vloertegels verwijderen 

> Demonteren en slopen van o.a. badkamer, toilet en keuken 

> Slopen en verwijderen (beton)wanden

ZAAG- EN FREESWERK

Ook voor frees- en zaagwerk bent u bij Donkers Veldhoven aan het juiste adres. Wij frezen leidingen in harde en zachte bouwstoffen voor bijvoorbeeld elektra en loodgieter werk.

Zaagwerk in vloeren en wanden tot 21 centimeter diepte. Voornamelijk deur en raam kozijnen, maar ook zagen van een trapgat.

Wat wij zoal zagen en frezen:

> Sleuven frezen voor stroom en loodgieterswerk

> Sparing zagen voor bv trapgat

© 2022 Donkers Veldhoven – All rights reserved